Alkışlar Denizlispor Camiasına


Denizli Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda Adana Demirspor'la karşılaşan Denizlispor, rakibini Görkem Arslan ve Can Erdem'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Denizlispor sezonu diğer takımlara nazaran geç açmasına karşın, ilk 3 haftada aldığı 2 galibiyetle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu başarıdan ötürü Denizlispor yönetimini, teknik ekibini ve futbolcuları kutlamak gerek.


Denizlispor baştan sona üstün götürdüğü maçta galibiyete ulaşmayı başardı. Geçen sezonun ideal kadrosundan yalnızca kaleci İsmail, Erhan ve Veli 11'de şans buldu. Yine geçen sezon zaman zaman şans bulan Haluk'ta kadroda yer alan isimlerden biriydi. Takımın neredeyse baştan aşağı değişmesine rağmen, bu derece uyumlu ve takım ruhunu kazanmış olmaları alkışlanması gereken bir durum. Ayrıca yönetimin futbolcuların alacaklarını zamanında ödemesi ve Denizlispor için can-ı gönülden çalıştıklarını görmek büyük bir mutluluk. Borçların zamanla ödenebilmesi durumunda başarı hiçte uzak görünmüyor.


Denizlispor harika oynadı, mükemmeldi diyemeyiz ama bu kadar kısa zamanda kat edilen yolu da göz ardı etmek haksızlık olur. Genç oyuncuların performansına değinmeden edemeyeceğim.Solda Görkem ve Oğuzhan, ortada Hüseyin, sağda Erhan ve İsmail Haktan 20'li yaşların başında isimler. Ama gösterdikleri performansla adlarından fazlasıyla söz ettireceklerini kanıtladılar.Anıl Dilaver, Yenal Tuncer, Bajram Fetai gibi etkili isimlerin yanısıra takımın tecrübeli isimleri Ömer Ateş,İlhan Özbay ve Özgür Bayer'in sakatlıklarını atlatmasıyla çok daha etkili bir Denizlispor izleyebiliriz. Takımın eksikleri döndükten sonra işin zor kısmı teknik direktör Engin İpekoğlu'na kalacak gibi görünüyor.Elinde çok geniş bir kadro ve rotasyon şansı olacak.


Maçın İzmir Atatürk Stadı'nda oynanmasına da değinmek istiyorum. Hali hazırda 15 bin kişilik Denizli Atatürk Stadı bile dolmazken, Ege Bölgesi'nin en büyük stadında bu maçın oynatılması nasıl açıklanacak merak ediyorum. Başka hiçbir stad bulunamaması da içler acısı bir durum. Dün az sayıda da olsa takıma desteğini bir an olsun bırakmayan taraftarları da kutlarım. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Denizlispor izleyeceklerinden kimsenin şüphesi olmasın.


Gelecek hafta, 23 Eylül Cumartesi günü saat 16'da deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'a başarılar diliyorum. Galibiyet serisinin devam etmesi dileğiyle.



Ahmet Mert CAN

Twitter: amertcan10

Yorumlar