10 Madde İle Spor Toto 2. Lig'de Öne Çıkan İstatistikler


1- Spor Toto 2.Lig'de namağlup 4 takım bulunuyor.Beyaz Grup'ta Balıkesirspor, Kırmızı Grup'ta ise; Faturavizyon KahramanmaraşsporPolatlı Bugsaşspor ve Hatayspor.

2- Spor Toto 2.Lig'de en çok galibiyet alan takım Beyaz Grup'ta ilk sırada bulunan Kızılcahamamspor oldu. (5 galibiyet)

3- Spor Toto 2.Lig'de galibiyetle tanışamayan tek takım Beyaz Grup'ta son sırada bulunan Denizli Belediyespor oldu.

4- Spor Toto 2.Lig'de en çok gol sevinci yaşayan takım Beyaz Grup'ta ikinci sırada bulunan İnegölspor oldu. (14 gol)

5- Spor Toto 2.Lig'de en çok gol yiyen takım Kırmızı Grup'ta son sırada yer alan Sakaryaspor oldu. (16 gol)

6- Spor Toto 2.Lig'de attığı ve yediği gol sayısı çift hanelere ulaşan 2 takım var.Beyaz Grup'ta Tokatspor; 10 gol atıp 11 gol yedi. Kırmızı Grup'ta ise Fethiyespor; 13 gol atıp 13 gol yedi.

7- Spor Toto 2.Lig'de en az gol sevinci yaşayan takım Pendikpor oldu. Pendikspor yalnızca 3 kez rakip ağları havalandırırken; bu gollerin tamamını Fethiyespor ağlarına gönderdiler.

8- Spor Toto 2.Lig'de en ilginç istatistiklerden birini de Çankırıspor gerçekleştirdi. Ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 14 puanı bulunan ekip; 7 hafta sonunda yalnızca 5 gol atıp 4 gol yiyerek bu inanılması güç istatistiği gerçekleştirdi.

9- Spor Toto 2.Lig'de kalelerinde gördükleri 3'er golle en az gol yiyen 4 takım bulunuyor. Beyaz Grup'ta Anadolu Selçukluspor ve İskenderun Demir Çelikspor. Kırmızı Grup'ta ise Faturavizyon Kahramanmaraşspor ve Polatlı Bugsaşspor. 

10- Spor Toto 2.Lig'de beraberliği olmayan 3 takım var. Beyaz Grup'ta yer alan 3 ekip; Alanyaspor, Ofspor ve Çamlıdere Şekerspor takımları.


Ahmet Mert CAN
Twitter: amertcan10

Yorumlar