Denizlispor İkinci Hazırlık Maçını Yaptı


Denizlispor 2.hazırlık maçında 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor ile karşılaştı. Maç 1-1 beraberlikle sona ererken, Denizlispor'un golünü Makedon yıldız Bajram Fetai kaydetti.

Denizlispor maça Ozan Evrim Özenç, Erhan Kartal, Rail Malikov, Burak Özsaraç, Yenal Tuncer, Hüseyin Atalay, Veli Acar, İsmail Haktan, Arif İsayev, Bajram Fetai ve deneme sürecinde olan yabancı bir santraforla başladı.

Selahattin Dervent, ilerleyen dakikalarda 5 oyuncu değişikliği yaptı. Oyuna sonradan dahil olan isimler; Enes Eser, Özgür Can Özcan, denenen oyuncu, Jonathan ve Ömer Gebeşçi oldu.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent'in değerlendirmeleri: Takımımız moral- motivasyon olarak harika durumda.Antrenmanlarımıza devam ediyoruz.Bugunkü antrenmandan 3 saat sonra İnegölspor ile mücadele ettik.Oyuncularımızın moralli ve istekli oluşları, takımda harika bir hava yaratıyor.Şimdilik bir sıkıntımız yok ve takımdan çok memnunum.Oğuzhan'ın hafif bir sakatlığı var o yüzden riske etmiyoruz.

Denizlispor'un yeni transferi Arif İsayev: "Denizlispor'da ilk maçımdı.Tabi ki kolay değil adaptasyon dönemindeyim.İnşallah ilerleyen zamanlarda Denizlispor formasıyla çok daha iyi şeyler yapacağız." dedi.
Not: Jonathan Türk statüsünde oynayan bir oyuncudur ve sezon başından bu yana takımla antrenmanlara çıkıyor.Ayrıca deneme sürecinde olan oyuncuların isimlerini belirli sebeplerden ötürü yazmadım.

Ahmet Mert CAN

Yorumlar