Denizlispor İlk Hazırlık Maçını Yaptı


Denizlispor sezonun 2.devresi için çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.Bu kapsamda ilk hazırlık maçını 3.ligin en başarılı ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile yapan Horoz, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Denizlispor sahaya; Umut Kaya,Bilal Niyaz,Burak Özsaraç,(denenen oyuncu),Yenal Tuncer,Jonathan,Süleyman Çelikyurt,Ömer Gebeşci,(denenen oyuncu),Muhammed Bulut,Özgür Can Özcan 11'iyle çıktı. 2.yarıda da yine denenen oyuncular ve sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Osman Bozkurt,Enes Eser gibi oyuncular şans buldular.Sahaya Burak Özsaraç kaptan olarak çıkarken, 2.yarı pazubandı Bilal Niyaz taktı.

Denizlispor'un gollerini Muhammed Bulut ve deneme sürecinde olan bir oyuncu kaydetti.

Denizlispor teknik direktörü Selahattin Dervent; ilk dönem sakatlıktan ve başka sebeplerden ötürü fazla forma şansı bulamayan isimlere şans verdiklerini belirtti.Bunun yanında denenmek üzere gelen oyuncular içinde bu durumun fırsat olacağını söyledi.Takımın antrenmanlara ara vermeden devam ettiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.


Denizlispor bir sonraki hazırlık maçını 6 Ocak Pazar günü 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor ile yapacak. Bu karşılaşma saat 15:00'de başlayacak.

Not: Jonathan Türk statüsünde oynayan bir oyuncudur ve sezon başından bu yana takımla antrenmanlara çıkıyor.Ayrıca deneme sürecinde olan oyuncuların isimlerini belirli sebeplerden ötürü yazmadım.

Ahmet Mert CAN 

Yorumlar