PTT 1.Lig'de 25.Haftanın Ardından


=> Ankaragücü ilk kez geriye düştüğü bir maçı kazandı ve ilk kez bir karşılaşmada 3 gol birden attı.
=> Hasan Ali Dürtülük (Manisaspor), Süleyman Çelikyurt (Denizlispor) ve Serkan Atak (K.Erciyesspor) bu sezon ilk gollerini attılar.
=> Bu hafta oynan 9 maçtan 7'sinde kırmızı kart çıktı.Yalnızca Denizlispor-Ç.Rizespor maçında ve Adanaspor-Göztepe maçında kırmızı kart çıkmadı.Ancak Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç tribüne gönderildi.
=> Samsuspor'un 1998 doğumlu oyuncusu Kemal Sabri Bayraktar bu sezon 2.kez forma şansı buldu ve 40 dakikaya yakın sahada kaldı.
=> Gohou 17 gole ulaştı ve geçen sezonun gol kralı Bikoko'yu yakalamasına 1 gol kaldı. Ligin bitimine 9 hafta olduğunu da unutmamak gerek.
=> Kayseri Erciyesspor 45 golle en çok gol atan takım olurken, Göztepe attığı 15 golle en az gol sevinci yaşayan takım oldu.
=> Manisaspor ve Bucaspor kalelerinde yalnızca 17 gol görerek en az gol yiyen takımlar oldular. Ankaragücü ise kalesinde gördüğü 45 golle en çok gol yiyen takım oldu.
=> Son 4 haftanın en başarılı takımı 10 puan toplayan lider K.Erciyesspor olurken, Adana Demirspor 4 haftada yalnızca 1 puan toplayarak son sırada yer aldı.
=> Samsunspor son 7 maçının tamamında gol sevinci yaşayarak bu kategoride zirveye yerleşti.

Yorumlar